Gezamenlijk spreekuur

Samenwerking met Fysioveld in Beweging

Elke eerste maandag van de maand vindt er een vrijblijvend spreekuur plaats in samenwerking met Fysiotherapie praktijk Fysioveld in Beweging. Tijdens dit spreekuur wordt er zowel vanuit de fysiotherapie als de podotherapie gekeken naar uw klachten en een gericht advies gegeven. U kunt terecht voor voetklachten, maar ook voor knie-, heup- of rugklachten.

Intake
Tijdens de inloop wordt er een intakegesprek gevoerd. Er worden vragen gesteld over uw klachten. Nadat er een duidelijk beeld is ontstaan van uw klachten wordt er een onderzoek uitgevoerd door zowel de podotherapeut als de fysiotherapeut. Na het vraaggesprek en het onderzoek wordt de conclusie met u besproken. U krijgt gerichte adviezen mee. Ook is het mogelijk dat er een behandeling gestart wordt bij de fysiotherapeut of de podotherapeut.

Wanneer?
De eerste maandag van de maand tussen 16:30-17:30 uur. Twijfelt u of de podo- of fysiotherapeut iets voor u kan betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak via info@podotherapieschuurman.nl of bel naar 0315-762838 en kom naar het inloopspreekuur. Hieraan zijn geen kosten verbonden.