Voorstellen

Mijn naam is Lucie Schuurman en ik ben úw (sport)podotherapeut in Varsseveld. In 2012 ben ik afgestudeerd als podotherapeut aan het Saxion in Enschede. Ik heb een aantal jaren ervaring op gedaan als beginnend podotherapeut, waarna steeds duidelijker werd dat mijn passie ligt bij sporters en actievelingen. Daarom heb ik mij gespecialiseerd als sportpodotherapeut. In 2018 heb ik deze HBO-plus studie afgerond. Na meerdere jaren in loondienst te hebben gewerkt werd het in 2021 tijd voor een nieuwe uitdaging, mijn eigen praktijk, Podotherapie Schuurman! 

Ik word blij van bewegen, je kunt mij vaak vinden in de bossen voor een mooie wandeling of hardlooptraining. Ik doe aan bootcamp en ben jaren verbonden geweest aan voetbalclub Varsseveld als verzorgster van vrouwen 1. Om te ontspannen kijk ik graag een serie of speel bordspelletjes. Als fanatiek sporter weet ik als geen ander dat een blessure of klacht je flink kan belemmeren in het dagelijks leven.

Een aantal maanden na de start van mijn praktijk bij Fysioveld in Beweging aan de Leeuwerikstraat, deed de kans zich voor om de podotherapie praktijk aan de Spoorstraat in Varsseveld over te nemen. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Daardoor heeft Podotherapie Schuurman nu een hele mooie behandelruimte gekregen bij Sportcentrum Vital aan de Doetinchemseweg. De locatie aan de Spoorstraat is hiermee komen te vervallen. Per 1 januari 2022 is iedereen van harte welkom aan de Doetinchemseweg of aan de Leeuwerikstraat voor een podotherapeutisch onderzoek met persoonlijke benadering en behandelplan en/of advies op maat.

verweg ok